tuinbase.nl

Tuin-cadeautips voor moederdag

Snel nog een cadeautje voor moederdag bestellen? Maar wat? Je wilt niet voor de zoveelste keer met die afgezaagde badset aankomen terwijl de ander de show steelt met een zelf gesmede armband met foto van zichzelf temidden van ingelegde magische krachten uitstralende steentjes. Wat dacht je van iets voor in de tuin? De meeste moeders houden namelijk van tuinieren, bovendien is de tuin weer helemaal hot. Zelf kruiden kweken, biologisch, natuurlijk, ecologisch, etc, helemaal top! Nee zonder gein; bezig zijn of relaxen in de tuin vinden de meesten echt leuk en ontspannend en een cadeautje voor in de tuin doet het dan ook vrijwel altijd goed.

Cadeautips vijf euro

Een praktisch cadeau dat altijd van pas komt is een set tuinhandschoenen, verkrijgbaar in de favoriete kleur van moeders. Er zijn zowel tuinhandschoenen voor het zware werk maar ook handshoenen met een perfecte pasform voor het fijne werk. Heeft ze al tuinhandschoenen? Dan is een mooi plantschopje misschien een goed idee, altijd handig voor het kleine (ver)plant werk. Speciaal voor het planten van bollen kun je dan weer kiezen voor een bollenplanter Ook zijn er voor vijf euro meerdere tuinboeken verkrijgbaar. Of wat dacht je van een mooie plant zoals een citroenboompje of een paddenlelie. Nog meer cadeau-ideeën tot vijf euro.

Cadeautips tien euro

Voor tien euro is het plantenaanbod uiteraard een stukje groter. Zo kun je bijvoorbeeld een lekkere rode bessenstruik cadeau doen. Denk er wel om dat ook vogels van bessen houden. Houdt 'ons mam' overigens van vogels kijken? Dan is een leuk vogelhuis een goed cadeau. Wil je iets goeds doen voor de bijen die het de laatste tijd erg moeilijk hebben, geef dan een bijenhuis of een bloemzadenpakket waar ze blij van worden. Met deze feestverlichting kun je de sfeer 's avonds buiten verhogen. Verder is een informatief tuinboek is natuurlijk nog steeds een goede keuze. Nog meer cadeau-ideeën voor tien euro.

Cadeautips vijftien euro

Wie weet gaan we weer een droge zomer tegemoet, iets om de tuin te besproeien is dan geen overbodige luxe. Een goede snoeischaar (Gardena Classic is een veilige keuze), hoort elke tuinvrouw in bezit te hebben. Met een onkruidborstel op steel kan het onkruid tussen tegels verwijderd worden zonder rugpijn te krijgen. Houdt ze van sprookjes en/of kitsch, ga dan voor de tuinkabouter (misschien ook geinig als ze niet bepaald een liefhebber is). Of natuurlijk een tuinboek. Nog meer cadeau-ideeën voor vijftien euro.

Cadeautips twintig euro

Mooi, praktisch en een echte klassieker voor in de tuin: de zinken gieter Minder praktisch: een gek metalen hondenbeeld met solarverlichting. Nog meer cadeau-ideeën voor twintig euro.

Andere bedragen en andere cadeaus

Om een willekeurige mix van cadeaus voor een bepaald bedrag te vinden: ga naar de tuinshop zonder een categorie te selecteren en stel de gewenste prijs in in het prijsfilter. Bijvoorbeeld alle tuincadeaus tussen 27 en 33 euro.

Of kijk welke producten door winkels speciaal voor moederdag worden aangeprezen.

ionicons-v5-f
Er zijn nog geen reacties.


inloggen