tuinbase.nl

Tuin-cadeautips voor vaderdag

Voor de meesten van ons is het elk jaar weer moeilijk om een cadeau te bedenken voor vaderdag. Een bosje bloemen is meer iets voor moeders en de aftershave, bierset, wijn en kurkentrekker zijn niet erg origineel. Waar zou het perfecte vaderdagcadeau aan moeten voldoen? Origineel maar niet zinloos en als het even kan misschien ook nog bruikbaar voor de anderen in het gezin en misschien zelfs gezond? Het kan bijna niet anders of je komt uit op iets voor in de tuin. Vooral nu we de laatste tijd veel thuis zijn, en misschien wel een groot deel van de zomervakantie van 2021 in de achtertuin doorbrengen, lijkt een tuincadeau het best mogelijke vaderdagcadeau. 

Een tuin-vaderdagcadeau voor elke prijs

Of je nu op zoek bent naar een goedkoop cadeautje vanwege een tegenvallend inkomen of juist naar iets prijzigers omdat het vakantiegeld op een leuke manier aan iets anders dan een vakantietrip zal worden besteed, een leuk tuincadeau is in elke prijscategorie te vinden. Komt er nog niet direct een vaderdagcadeau-idee bovendrijven? Ter inspiratie worden hierna per prijscategorie een paar voorbeelden gegeven. De links verwijzen in de meeste gevallen naar de shop op deze website waarin de prijzen van vele webshops voor het aangeklikte product worden vergeleken. Als er op deze website een informatief artikel over het product bestaat kan het zijn dat eerst naar dat artikel wordt doorverwezen.

Vaderdagcadeau voor vijf euro

Je verwacht het misschien niet maar voor vijf euro zijn al heel wat cadeautjes te vinden: boek, vogelvoer, tuinhandschoenen, plantschopje, bollenplanter, bloempot, handsproeier/broes, lampion, tuinfakkel, regenmeter, gieter, plantenspuit, struik, boom, tuinkabouter, snoeischaar, zaad, beachbalset, Zweedse fakkel, waterspray ventilator, solar-ledverlichting, tuindecoratie.

Vaderdagcadeau voor tien euro

Naast duurdere versies van de hiervoor genoemde producten is de keuze voor tien euro uiteraard al wat uitgebreider: vogelhuis, bijenhotel, bloemzadenpakket, feestverlichting, tuinverlichting, tuinboek, ambachtelijk gesmede onkruidsteker, (multifunctioneel)handgereedschap, tuinkabouter, bloempot, ijsvrijhouder, klimplantgeleider, biologische slakkenval, tuingereedschapriemtuinhandschoenen, tuinbeeld, snoeischaar, sproeier, zuurtegraadmeter, thermometer, plantenlabels, mollenverjager, vogelbad, kweekbakje, hondenfluit.

Vaderdagcadeau voor vijftien euro

Voor 15 euro komt veel klein tuingereedschap in beeld maar ook andere dingen waar je misschien niet direct aan zou denken: sproeier, snoeischaar, onkruidborstel, tuinkabouter, tuinboek, vijverbeluchting, struik, boom, ambachtelijk gesmeed tuingereedschap (DeWit), insektenhotel, bloempot, kweekkaskniebeschermers, windgong, deurmat, lantaarn, hangmat, afdekhoes, waterglijbaan, wespenval, drukspuit.

Vaderdagcadeautips twintig euro

Voor 20 euro zijn onder meer al snoeischaren te koop die meer kwaliteit hebben dan veel goedkopere typen. Ook zijn er voor dit geld leuke boompjes te koop zoals de Japanse esdoorn en de olijfboom. Verder kun je onder meer de volgende producten vinden: watertimer, tuinmes, windspinner, druppelslang, spiraalslang met spuitpistool, messing koppelingsysteem, vijverpomp, ophangbare verticale tuingereedschapset, betere snoeischaar, stoelkussen, heggenschaarklassieke zinken gieter, plantenhoes tegen vorst, zonnewijzer, vuurkorf, barbecue, solar verlichte tuintafel, onkruidbranderDeWit paardenbloemwieder, tuinbeeld.

Andere en duurdere vaderdagcadeaus

Wil je misschien iets of veel meer besteden aan een vaderdagcadeau omdat je dit jaar veel in de tuin zult zijn en mogelijk niet op vakantie gaat? Hieronder staan nog een paar (soms duurdere) cadeautips gegroepeerd naar onderwerp: 

Hierboven zijn al heel veel tuinproducten aan bod gekomen maar mogelijk is het nog interessant te kijken wat de verschillende webshops als "vaderdagcadeau" aanprijzen.

ionicons-v5-f
Er zijn nog geen reacties.


inloggen